Over mij

Als kind ben ik opgegroeid in een muzikaal gezin. Muziek maken zat er dus al jong  in. Ik ben begonnen met zingen in de kerk en in verschillende koren.
Al vanaf jonge leeftijd ben ik zangles gaan volgen bij verschillende docenten.
Daarop volgden bandjes, solo optredens bij koren, mijn muziektheatergroep en allerlei projecten met verschillende muzikanten. Ik heb muziek gemaakt in verschillende stijlen zoals pop, kleinkunst, jazz en soul. Ook schrijf ik al jaren mijn eigen muziek.

Om mij muzikaal te blijven ontwikkelen heb ik allerlei mooie ervaringen op mogen doen zoals een Jazz workshop aan het Conservatorium van Amsterdam, de AVLM (Academie Voor Lichte Muziek) in Lelystad gevolgd, de 1e drie jaar van de Schumann Akademie + Methodiek lessen gevolgd en een aantal jaar heb ik pianolessen gevolgd om mezelf, en de mensen die bij mij komen, te kunnen begeleiden. Ook heb ik een flink aantal jaren met heel veel plezier groepslessen en privé zanglessen gegeven bij Cultuurcentrum Parnassos.

Ik heb de opleiding “Ode an die Freude”, aan de academie voor Stembevrijding bij Jan Kortie, gevolgd en afgerond.
Verdieping, voelen, intuïtie, rust is wat dichtbij voelt voor mij. Mijn fijngevoeligheid kan ik daarbij heel mooi inzetten. Dit alles ervaren in het zingen en het maken van klank, en de heling daarin ervaren, voelt heel natuurlijk en bijzonder voor mij. Ik ben daarom heel blij, en voel me dankbaar, dat ik hierin anderen op weg mag helpen. Wil je hier meer over lezen, ga dan naar het kopje “Stembevrijding”.

Vrienden
Stembevrijding
Martin de Witte (website)
Benjamin de Bruijn (filmpjes huiskamerconcert, zie ook zijn podcasts)